Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα λάβει χώρα στη Μύκονο το «ύστατο χαίρε» στον Τζώρτζη Μονογυιό, που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα στη Βούλα την περασμένη Πέμπτη.

Ο αδερφής της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού και πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη ferrari τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου. Πλέον η ίδια νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, οι συγγενείς της 35χρονης αποφάσισαν να την ενημερώσουν για τον αδόκητο χαμό του άνδρα της, παρά τις επιφυλάξεις των θεραπόντων ιατρών. Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της. Ωστόσο, αυτό της το απαγόρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Το μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού

Κάνοντας ανάρτηση σχετική με το θάνατο του αδερφού της, η βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε πως η κηδεία θα γίνει σήμερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ενώ, αντί στεφάνου κάλεσε όποιον το επιθυμεί να κάνει αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».