Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
ferarri_voula
Ελλάδα

Κούγιας – Υπήρξε συνδυασμένη αμέλεια στο τροχαίο του Μονογυιού – «Ξεχάστε ότι μπορεί να είχε αποδεσμεύσει τα συστήματα ασφαλείας»

Νέες αποκαλύψεις

Για την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού και τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής για το μοιραίο τροχαίο μίλησε στο LIVE NEWS ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Είχα μια μικρή επικοινωνία με τη σύζυγο του εκλιπόντος, λόγω και της κατάστασής της» ανέφερε αρχικά ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας ότι η Αθηνά Κοντοπάνου έχει κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια.

 «Προφανώς είχε μάθει προ ολίγου ότι έχασε τον άνδρα της και τώρα έχει να περάσει μια δύσκολη κατάσταση» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

 Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με την πανάκριβη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είχε αποδεσμεύσει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. «Αυτό ξεχάστε το. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε πώς να οδηγεί αυτοκίνητα, όπως εμείς μαθαίνουμε ποδήλατο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι το όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα.

 «Αλίμονο αν αυτό το αυτοκίνητο με μια γκαζιά να μπορούσε να υποστεί αυτή τη ζημιά» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

 «Εγώ καταλήγω ότι υπήρξε μια συνδυασμένη αμέλεια, κατασκευαστική πρώτα απ’ όλα. Κάτι συμβαίνει με το σύστημα κατευθύνσεως» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρχαν ίχνη σπινιαρίσματος, αλλά και ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.

 Παράλληλα, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι υπάρχει και αμέλεια από την Περιφέρεια Αττικής και του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την έλλειψη διαχωριστικών ασφαλείας, κάτι που είναι παράνομο όπως σημείωσε.