Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
tzortzis_monogios
Ελλάδα

Τροχαίο στη Βούλα: Δεν εξερράγη το ρεζερβουάρ - Για πιθανή βλάβη στη Ferrari μιλάει ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως πρόκειται για ένα περίεργο δυστύχημα

Ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι για τις συνθήκες θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, καθώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά .

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας είπε πως πρόκειται για ένα περίεργο δυστύχημα και αποκάλυψε ότι ο πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως αυτό το ατύχημα είναι αδιανόητο.

Ο ίδιος εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, τονίζοντας ότι είναι σημαντική η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ θα πρέπει να ερευνηθούν και οι συνθήκες της παράδοσης – παραλαβής του οχήματος.

«Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη», είπε ο Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας ότι μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στο δρόμο. Ακόμη, για τους λόγους που ξέσπασε φωτιά στο δυστύχημα, ο ποινικολόγος διευκρίνισε ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, καθώς δεν εξερράγη.

Η αντιδικία με την πρώην σύζυγό του

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ σημείωσε ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα παραμονή Χριστουγέννων για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας και εξήγησε ότι έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, αφού γνωρίζονταν προσωπικά ενώ λίγο πριν το δυστύχημα ήταν μαζί.