«Εδώ και πολύ καιρό μιλάω για την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Για τρίτες εκλογές είπε πως αυτό είναι διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έθεσε το ερώτημα αν κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη Ανδρέα Λοβέρδου στα Παραπολιτικά 90,1

Αναφορικά με το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Εγώ από το Σεπτέμβριο του 2020 μιλάω για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε ορισμένες κατηγορίες και επίσης έχω πει ότι αυτές οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν και τον ιδιωτικό τομέα».

Αναφορικά με τις συζητήσεις περί τριπλών εκλογών, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Αυτό το παρακολούθησα να είναι διαρροή που προκύπτει από το Μαξίμου. Το ερώτημα είναι αν για τη χώρα είναι χρήσιμο γιατί αυτά σημαίνουνε μήνες».

ΔΗΜ: Λένε πολλοί στο αν είναι χρήσιμο ή αναγκαίο ότι το ΚΙΝΑΛ επειδή έχει την προηγούμενη εμπειρία της συμμετοχής του σε μια κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα επιχειρήσει να κάνει κάτι ανάλογο έστω και αν αυτό το επιβάλλουν οι συνθήκες. είναι σωστή μια τέτοια προσέγγιση;

«Η βασική γραμμή ενός κόμματος καθορίζεται από τις ανάγκες της χώρας και τις απόψεις του από εκεί και πέρα ''τι θα κάνουμε αν...'' είναι μια συζήτηση που κατά κόρον έγινε προεκλογικά. Εγώ συμμετείχα σε αυτή τη συζήτηση, τώρα μετά τις εσωκομματικές μας εκλογές και στην πορεία της σύνταξης αυτού του κόμματος με τα νέα δεδομένα νομίζω ότι η συζήτηση θα επανέλθει στον κατάλληλο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή την ευθύνη της παράταξης την έχει άλλος, τα όργανα συντάσσονται τώρα, νομίζω ότι σε λίγο καιρό όλο το κόμμα θα μπορεί υπεύθυνα να στέκεται και στα θέματα αυτά αφού χαράξει τη γραμμή του», υπογράμμισε ο ίδιος.