Μια γυναίκα-φάντασμα στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου φαίνεται πως είναι αυτή που κίνησε τα νήματα ώστε να αποκαλυφθεί η δράση του πρώην παρουσιαστή, ο οποίος κρυμμένος πίσω από δύο ψεύτικα προφίλ διαπόμπευε πρώην συντρόφους του, ανεβάζοντας εν αγνοία τους εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο από τις ερωτικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Η άγνωστη γυναίκα, γνωρίζοντας ότι φίλη της διατηρούσε επί τρία χρόνια σχέση με το ραδιοφωνικό παραγωγό και μάλιστα του είχε επιτρέψει να βιντεοσκοπήσει προσωπικές τους στιγμές, σε έρευνά της στο διαδίκτυο έπεσε τυχαία πάνω σε ένα από τα επίμαχα βίντεο. Με την ενέργειά της αυτή «ξύπνησε» στην ουσία και τις τρεις μηνύτριες καθώς από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η δραστηριότητα του παρουσιαστή, που τελικά οδήγησε στον ακαριαίο «αποκεφαλισμό» του από τους «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και στην κακουργηματική δίωξη και σύλληψή του.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το πώς το κορίτσι-φάντασμα ήταν σε θέση να γνωρίζει πού ακριβώς να ψάξει στον κυβερνοχώρο για να εντοπίσει το συγκεκριμένο υλικό κι αυτό γιατί τα ιστολόγια ανάλογου περιεχομένου είναι εκατοντάδες μέσα στον αχανή χώρο του διαδικτύου. Εκτός αν με κάποιο τρόπο γνώριζε ότι ο 58χρονος παρουσιαστής διατηρούσε «τακτοποιημένο» αρχείο στον υπολογιστή του, στο οποίο είχε φακελώσει κανονικά τις γυναίκες με τις οποίες είχε κατά καιρούς σχέσεις, ή είχαν έρθει σε γνώση της τα δύο ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος ως μέλος των ιστοσελίδων αυτών.

Αναπάντητο ακόμα παραμένει το ερώτημα για το ρόλο που έπαιζε μια άλλη γυναίκα, η οποία στα ροζ βίντεο που παρέμεναν μέχρι πρόσφατα ανηρτημένα στο ίντερνετ ακούγεται να παρέχει σκηνοθετικές οδηγίες, την ώρα που ο πρώην παρουσιαστής της δίνει εντολή μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος της βιντεοσκόπησης να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
Σύμφωνα, πάντως, με την 30χρονη πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου, η οποία το 2019 υπέβαλε σε βάρος του δύο μηνύσεις για διαρροή 4 βίντεο και 300 φωτογραφιών με προσωπικές τους στιγμές, ο άλλοτε «χωρατατζής» της τηλεόρασης επί 8 χρόνια διατηρούσε δικό του κανάλι, ενώ εντοπίστηκαν αναρτήσεις του σε πορνογραφικά ιστολόγια από το 2012 μέχρι και το 2019, που έμαθε ότι υπάρχει κατηγορία εις βάρος του.

Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι ο τηλεπαρουσιαστής έκανε τις βιντεοσκοπήσεις είτε με το κινητό του τηλέφωνο είτε με βιντεοκάμερα που είχε στα σπίτια του, ενώ την εποχή που είχαν σχέση, ο Παναγιωτόπουλος της είχε δείξει στον υπολογιστή του βίντεο και φωτογραφίες από 50 κοπέλες.

* Κι ενώ η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο, ήταν μια 28χρονη σήμερα πρώην σύντροφός του που άνοιξε το δρόμο για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η κοπέλα, που ήταν κόρη φιλικού ζευγαριού του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενημερώθηκε από γνωστή της ότι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια. Συνολικά εντόπισε 2 βίντεό της σε 4 ροζ ιστοσελίδες. «Η κυρία που με ενημέρωσε ενημερώθηκε από έτερη φίλη της ότι είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο διάφορα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία και εν συνεχεία αναζήτησε στο διαδίκτυο», σημειώνει στην κατάθεσή της.

«Κατόπιν τούτου η γυναίκα μού απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τα επίμαχα βίντεο τα οποία αφορούσαν εμένα. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δύο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ με τον Παναγιωτόπουλο Ευστάθιο. Θέλω να αναφέρω ότι η γυναίκα μου έστειλε επιπλέον και έτερα links, τα οποία πλέον δεν είναι ενεργά, όμως ήταν κατά το χρόνο αναζήτησής τους από την ίδια κατά το παρελθόν και πιθανόν από τις 9/4 του 2019, και στα οποία εμπεριέχεται υλικό με φωτογραφίες και βίντεο στα οποία εμφανίζομαι εγώ, αλλά κι ο Παναγιωτόπουλος σε ορισμένα εξ αυτών».

* Στο απολογητικό του υπόμνημα ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» ισχυρίστηκε ότι συνάντησε ψυχίατρο για τη δράση του αυτή, αλλά δεν έκανε συνεδρίες, ενώ την εγγύηση των 30.000 ευρώ την κατέβαλε στις 29 Δεκεμβρίου, μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση των απολογιών του, όπου έδωσε λεπτομέρειες και για την περιουσιακή του κατάσταση.

10.000€ ο μισθός του στο «Ράδιο Αρβύλα»

Ο θόρυβος γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση διασυρμού γυναικών, αλλά και το ύψος της εγγύησης που κλήθηκε να καταβάλει «φούντωσαν» τις συζητήσεις στα social media γύρω από την οικονομική του κατάσταση. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η 30χρονη πρώην σύντροφός του αναρωτήθηκε πώς κατάφερε ο Στάθης Παναγιωτόπουλους να πληρώσει 30.000 ευρώ εγγύηση. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για την αμοιβή του στους «Ράδιο Αρβύλα», όπου επί χρόνια ήταν συμπαρουσιαστής. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και ο μισθός που φέρεται να έβαζε κάθε μήνα στην τσέπη του και το νούμερο κυριολεκτικά προκάλεσε… ίλιγγο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κατηγορούμενος σήμερα πρώην παρουσιαστής έπαιρνε μηνιαίο μισθό 10.000 ευρώ.

Αναζητούν τα ψηφιακά ίχνη

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει τα ψηφιακά ίχνη που τυχόν άφησε ο 58χρονος πρώην παρουσιαστής τόσο στον υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη όσο και στο κινητό του τηλέφωνο. Ωστόσο, φαίνεται πως νέα εμπόδια εμφανίζονται στην έρευνα. Κι αυτό γιατί από το κινητό του τηλέφωνο λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις Αρχές. Σύμφωνα με τον Alpha, η κάρτα SIM δεν υπήρχε εντός της συσκευής και ο Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για δύο πιθανά ενδεχόμενα: Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε είτε την αφαίρεσε ο ίδιος για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού. Ο κ. Λύτρας αναμένεται να υποβάλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο 58χρονος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time