Αποτροπιασμό προκαλούν τα αποσπάσματα από όσα υποστήριξε ενώπιον των Αρχών και είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες για την ανάρτηση ροζ βίντεο, εν αγνοία των ερωτικών συντρόφων του.

Ο 58χρονος πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» φέρεται να υποστήριξε ότι ανέβαζε τα βίντεο για να δει τον αντίκτυπο που θα έχουν και τα… σχόλια που θα κάνουν οι άλλοι χρήστες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι πριν από 6-7 χρόνια ανέβασε δύο ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, έχοντας όμως καλύψει τα πρόσωπα των συντρόφων του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είπε επίσης ότι «κατέβασε» τα πάντα από το διαδίκτυο το 2019.

Υποστήριξε μάλιστα ότι λυπάται πολύ και ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αναφέροντας ότι έχει επισκεφθεί και ψυχίατρο. «Λυπάμαι και ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου» φέρεται να δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι επισκέφθηκε ψυχίατρο, που διέγνωσε μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ωστόσο δεν έκανε συνεδρίες.

Σημείωσε δε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος από την ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνες των αρχών στο σπίτι του 58χρονου πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσε -ανάμεσα σε άλλα- και το κινητό τηλέφωνο του. Ωστόσο, σε αυτό δεν υπήρχε η κάρτα SIΜ, γεγονός που προβληματίζει τόσο τις Αρχές, όσο και τα θύματα, και αποδίδεται σε δύο πιθανά ενδεχόμενα:

  • Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε.
  • Είτε την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.