Επιβαρυντικά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο φαίνεται πως είναι τα ευρήματα των Αρχών που ακολουθούν τα ψηφιακά ίχνη του 58χρονου πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Έτσι, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται πως καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του, καθώς, ενώ ο ίδιος υποστήριζε ότι από το 2019 είχε κατεβάσει όλα τα βίντεο με τις πρώην συντρόφους του από τις πορνογραφικές ιστοσελίδες, υπάρχουν δεδομένα που αποδεικνύουν πως έκανε τέτοιου είδους αναρτήσεις μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες ανεβάζουν σε 12 τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα της παράνομης δραστηριότητάς του, με τις τρεις εξ αυτών να έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις εναντίον του.

Για τις δύο υποθέσεις ο ραδιοφωνικός παραγωγός απολογήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ τον Φεβρουάριο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όπου θα αντιμετωπίσει την 30χρονη σήμερα πρώην σύντροφό του, η οποία και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου γύρω από τη δράση του.

Οι αστυνομικοί, πάντως, που συνεχίζουν την έρευνα, έχουν εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει στο διαδίκτυο ο τηλεπαρουσιαστής σε αναρτήσεις που φέρεται να έκανε ακόμη και σε ιστολόγια που σχετίζονται με οίκους ανοχής. Μία τέτοια ανάρτηση εξάλλου είχε εντοπίσει η τρίτη κατά σειρά γυναίκα που υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Η 42χρονη σήμερα πρώην σύντροφός του, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για τυχόν βίντεο ή φωτογραφίες που αφορούσαν την ίδια, όταν έντρομη ανακάλυψε βίντεο προσωπικών της στιγμών με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, εκτός από τα βίντεο των τριών γυναικών που τον έστειλαν στη Δικαιοσύνη, έχουν εντοπιστεί επιπλέον εννέα νέες περιπτώσεις ανηρτημένου υλικού στο διαδίκτυο.

Οι αναρτήσεις αυτές έχουν γίνει από χρήστη που είχε είτε το ένα είτε το άλλο από τα δύο ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο πρώην παρουσιαστής, με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή. Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι το κατά πόσο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κέρδιζε χρήματα από τη δραστηριότητά του αυτή, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή, ζητώντας ταυτόχρονα να ανοίξουν γι’ αυτόν το λόγο οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον υπολογιστή του, τον οποίο είχε κατασχέσει η Αστυνομία την ημέρα που ο ίδιος παραδόθηκε, φαίνεται πως βρέθηκαν ροζ βίντεο, τα οποία εξετάζονται.

Για την ύπαρξη των βίντεο αυτών είχε καταθέσει και η πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία ανέφερε πως είχε δει πάνω από 50 αρχεία, ενώ, όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο τα έχει αποθηκευμένα, ο ίδιος της απάντησε ότι τα θέλει για το αρχείο του.

Πάντως, αν προκύψουν και νέα στοιχεία σε βάρος του, θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες καταγγελίες, αφού ήδη πρώην σύντροφοί του έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρους.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος πρώην παρουσιαστής επικοινωνεί συχνά με το δικηγόρο του, ωστόσο αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.