Ακόμα και σε ιστοσελίδες οίκων ανοχής διαπόμπευε τις συντρόφους του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Την ώρα που ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση στο ερώτημα εάν ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» κέρδιζε χρήματα από τη δεκαετή τουλάχιστον «συνεργασία» του με πορνογραφικά ιστολόγια, μία ακόμα πρώην σύντροφός του στράφηκε εναντίον του. Η νέα αυτή μήνυση, που κατατέθηκε το βράδυ της Κυριακής, είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί για δεύτερη φορά ο 58χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός και να οδηγηθεί εκ νέου στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα πριν, ο πορνο-Στάθης είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την πολύωρη απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, για τη δεύτερη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από 28χρονη σήμερα οικογενειακή φίλη και πρώην σύντροφό του. Ο 58χρονος παρουσιαστής παραμένει υπό κράτηση, ενώ σήμερα θα απολογήθηκε για τη νέα αυτή υπόθεση. Σημειώνεται ότι οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ο άλλοτε λαλίστατος παρουσιαστής αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, με το δικηγόρο του να δηλώνει ότι «Η συγγνώμη του και η μετάνοιά του είναι πραγματική και ειλικρινής». Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα κρατητήρια, νωρίς χθες το πρωί, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να αποφευχθεί η καταγραφή του από τις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στην είσοδο.

Μετά την κατάθεση της νέας μήνυσης, η δικηγόρος της πρώτης γυναίκας, που το 2019 είχε μηνύσει (δύο φορές) τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και ήταν εκείνη που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου γύρω από την πρωτοφανή δράση του, δήλωσε ότι ο πρώην παρουσιαστής εκλιπαρούσε την 30χρονη σήμερα πρώην σύντροφό του να μην τον καταστρέψει. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή είπε ότι η πελάτισσά της το περίμενε ότι θα υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες γιατί το γνώριζαν κατά τη συγκέντρωση του αποδεικτικού υλικού: «Είχαμε δει δυστυχώς πάρα πολύ υλικό και από άλλες γυναίκες, τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίες. Αν δεν είχαμε ξεκινήσει εμείς την όλη αυτή η διαδικασία, νομικά δεν θα είχε συμβεί απολύτως τίποτα».

Εκλιπαρούσε την κοπέλα που διέσυρε: Μη με καταστρέψεις

Όπως είπε η κ. Πριλή, την έχουν καλέσει πανικοβλημένες γυναίκες που έχουν δημιουργήσει οικογένεια, οι οποίες κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Φοβούνται μήπως τυχόν έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο δικά τους. Με παίρνουν και μου λένε ότι δεν είχαν καταγραφεί ποτέ, αλλά με όλα αυτά που έχουμε ακούσει φοβούνται, λένε μήπως».

Η ίδια είπε, μάλιστα, ότι «Το ότι υπάρχει περιουσιακό όφελος το θεωρούσαμε εξαρχής. Το πώς θα προκύψει θα το δουν οι Αρχές. Είχαμε στοιχεία που παραπέμπουν σε περιουσιακό όφελος». Είπε ακόμη ότι ο πρώην παρουσιαστής εκλιπαρούσε την πρώην σύντροφό του, «της έλεγε “μη με καταστρέψεις”. Τον “προστάτευε” δυστυχώς εξαρχής και επανειλημμένα, μέχρι την τελευταία στιγμή».

Η τέταρτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου (η πρώτη γυναίκα τον είχε μηνύσει δύο φορές) έγινε από 42χρονη, σήμερα, πρώην σύντροφό του από τη Θεσσαλονίκη, η οποία επίσης αναγνώρισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με τη 42χρονη, οι σκηνές είχαν βιντεοσκοπηθεί την περίοδο της σχέσης τους, από το 2004 έως το 2006. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα παραμένουν μέχρι και σήμερα αναρτημένα στο διαδίκτυο. Μάλιστα, η γυναίκα εντόπισε τα βίντεο σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Όπως κατέθεσε το τρίτο θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο πρώην παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, κάτι που φαίνεται πως αποτελούσε πάγια τακτική του, προκειμένου να κάμψει τις αναστολές των συντρόφων του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, τα βίντεο ανέβαιναν στο διαδίκτυο από χρήστη που χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δύο αριθμούς από τη χρονολογία γέννησης του Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, στο προφίλ του «W…» αναφερόταν ως ημερομηνία γέννησης ο Μάρτιος του 1963, ενώ ως τόπο κατοικίας ανέφερε τη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση φαίνεται να είναι εντός του 2021, σε γνωστή ελληνική ιστοσελίδα, στην οποία οι χρήστες δημοσιοποιούν φωτογραφίες από τις σχέσεις τους.

«Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 (σ.σ. οπότε και υποβλήθηκε η πρώτη μήνυση σε βάρος του) έπαψε να πράττει τέτοια πράγματα». «Είναι μετανιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια. Έχει παραδεχθεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Ο ισχυρισμός του είναι ότι τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί ξανά με τέτοιες δραστηριότητες και αυτό βέβαια θα εξακριβωθεί», είπε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων σε βαθμό κακουργήματος.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ONTIME