Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες και οι οικείοι ενός 45χρονου στον Νέο Κόσμο, ο οποίος έζησε τον απόλυτο εφιάλτη τα ξημερώματα μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του από το παράθυρο και εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί όταν τον απείλησαν με μαχαίρι.

Όπως γίνεται γνωστό, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 03:30 τα ξημερώματα στην περιοχή. Οι ληστές έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, όπου υπό την απειλή μαχαιριου προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Συνέπεια αυτού, ήταν να ακολουθήσει πάλη μεταξύ των ανδρών όταν ο ένοικος προέβαλλε αντίσταση.

Αυτόπτης μάρτυρας και γειτόνισσα, η οποία μίλησε για το περιστατικό στον ΑΝΤ1, ενεργοποίησε τον συναγερμό της και οι Αρχές έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά οι εισβολείς είχαν καταφέρει να φύγουν. «Γύρω στις 3:20 άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, ξυλοδαρμό, σπασίματα γυαλιών. Πάρα πολλά μπαμ-μπουμ, που προσπαθούσα να καταλάβω αν ήταν πυροβολισμοί και αμέσως αντέδρασα και έθεσα σε εφαρμογή τον συναγερμό μου, που είναι το panic button, ώστε να ακουστεί ο συναγερμός, η σειρήνα», λέει στον ΑΝΤ1 η Άδα Σταμάτου.

Ο 45χρονος έχει μικροτραυματισμούς, αλλά είναι καλά στην υγεία του.