Όλα δείχνουν πως το μέλλον του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτοπουλου είναι δυσοίωνο. Ο ίδιος παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Παράλληλα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, Δευτέρα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, η έρευνα εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά με τη σύλληψή του καθώς το βασικό ζητούμενο, είναι αν υπήρχε οικονομικό όφελος.

Τέσσερις νέες καταγγελίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που έκανε μήνυση στο Στάθη Παναγιωτόπουλο επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, Σταυρούλα Πρίλη, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δε γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί», είπε η κ. Πρίλη.

Η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δε γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», εξήγησε η ίδια.

Την ίδια ώρα, στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο, στα οποία φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα δύο γυναικών.

Ο κωδικός που φοβάται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι ο ίδιος διέγραψε το οπτικό υλικό πριν τρία χρόνια αλλά κάποιος άγνωστος το απέσπασε και το διέρρευσε σε site του εξωτερικού, δεν έχει πείσει τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Κυρίως επικεντρώνονται στον κωδικό του χρήστη που ανήρτησε τα βίντεο, στον οποίο περιλαμβάνεται ένας αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία γέννησης του κατηγορούμενου παρουσιαστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο