Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ανακριτή. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στον παρουσιαστή ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα και διώκεται ποινικά για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Μέσω του δικηγόρου του, κ. Γιώργου Δακούρα, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του. Οπως μετέδωσε όμως το Star, η 28χρονη που τον έχει καταγγείλει δεν δέχεται την συγγνώμη του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 28χρονης έλαβε ένα ανώνυμο mail με δύο νέα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στα οποία φαίνονται δύο ακόμα κοπέλες.

«Από κάποιο mail ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει», ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι γυναίκες που είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο παρελθόν με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, φοβούνται για τυχόν διαρροή των δικών τους προσωπικών στιγμών στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που διώκεται για κακούργημα θα απολογηθεί τη Δευτέρα (27.12.2021). Οπως ανέφερε ο Alpha ο παρουσιαστής είχε ήρεμο βράδυ στο κελί των κρατητηρίων, ενώ δέχθηκε και ένα τηλεφώνημα από συγγενικό του πρόσωπο το οποίο του συμπαραστέκεται.

Οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται και «ξεσκόνισε» το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο για να δουν αν υπήρχαν σε λάπτοπ και υπολογιστές βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αν υπήρξαν κι άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο, όπου ίσως να έχει ανεβάσει βίντεο.