Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή του Θέρμου στο Αγρίνιο για το θάνατο 55χρονου άνδρα, ο οποίος έδινε μάχη με τον κοροναϊό, την οποία δυστυχώς δεν κέρδισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iefimerida ο άτυχος αγροκτηνοτρόφος και οικογενειάρχης, καταγόμενος από την Αγία Σοφία, τις τελευταίες ημέρες είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Αν και η πορεία της υγείας του φαινόταν διαχειρίσιμη, την Τετάρτη παρουσίασε ξαφνική και ραγδαία επιδείνωση και μέσα σε λίγες ώρες είχε δυστυχώς αφήσει την τελευταία του πνοή από τη ζωή.

Ο 55χρονος ήταν συγγενής με τον δήμαρχο της περιοχής. «ΧΡΗΣΤΟ μου,ως συγγενή και ως συμπολίτη ,, σε αγαπούσα γιατί ήσουν απλός άνθρωπος και εργατικός . Ήσουν νέος, χρήσιμος για όλους και κυρίως για την οικογένεια σου. Όμως δεν κατάφερα να σε πείσω Προσπάθησα πολύ ….Ενώ με άκουγες πάντα , αυτή την φορά σου είχε δημιουργηθεί η αμφισβήτηση και η άρνηση να εμβολιαστείς ….», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, Σπύρος Κωνσταντάρας.

«Έτσι η πίκρα μου είναι διπλή , όχι μόνο γιατί δεν σε έπεισα ,αλλά γιατί πίστεψες και Συ τους διάφορους ανεύθυνους που θεωρούν το εμβόλιο ''δηλητήριο'' . Σου Εύχομαι ΧΡΗΣΤΟ μου , ξάδερφε μου εξ αγχιστείας ,να είναι γαλήνιος ο δρόμος σου προς τον Παράδεισο !ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !», υπογράμμισε ο ίδιος.