Νέα ερωτήματα για το τι στ΄αλήθεια γνώριζαν οι «Ράδιο Αρβύλα» σχετικά με τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου δημιουργεί η αποκάλυψη ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να κατεβάσει συγκεκριμένα βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Τα μέλη των «Ράδιο Αρβύλα» έχουν ισχυριστεί επανειλημμένα ότι δεν γνώριζαν ούτε το θύμα, ούτε καμία άλλη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς και ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο χρήστης του Twitter Georgy Zhukov σε αναρτήσεις λέει πως από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τι αναφέρει ο χρήστης του Twitter


«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο».

«Αν κάποιος αναζητήσει το επεισόδιο του #radioarvyla της 24/11/2021, δεν θα μπορέσει να το βρει. Στην επίσημη σελίδα τους εμφανίζεται ως «απόρρητο», ενώ όσοι άλλοι χρήστες το είχαν ανεβάσει στα κανάλια τους, έχει γίνει report και το βίντεο έχει κατέβει] γράφει ο Zukhov και συνεχίζει:

«Γιατί να κατεβάσουν μια random εκπομπή από τη στιγμή που δεν κατέβασαν πχ τις εκπομπές που στόλιζαν την Μενδώνη για αυτό ακριβώς που τώρα εγκαλούνται οι ίδιοι;»





















-Μια μέρα πριν είχε διαρρεύσει ένα ροζ βίντεο από το Big Brother και ο Κανάκης, αποφάσισε να το σχολιάσει. Το πώς το σχολίασε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καθήμενος δίπλα στον Στ. Παναγιωτοπουλο είπε:

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο»

Τα υπονοούμενα για τα sex tape και η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου

Ο Zukhov συνεχίζει τον συλλογισμό του και παραθέτει μία εκπομπή από το 2010 όπου οι παρουσιαστές έχουν ως θέμα σχολιασμού την ταινία σεξουαλικού περιεχομένου που είχε κυκλοφορήσει με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Στο απόσπασμα οι παρουσιαστές, επ’ αφορμής αυτού του γεγονότος, παραθέτουν ερωτήσεις παρουσιαστριών σχολιάζοντάς με «χιούμορ».

Ο Georgy Zhukov παραθέτει απόσπασμα μετά τον σχολιασμό, όπου ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται με υπονοούμενα να λέει πως «αυτή η υπόθεση με την βιντεοσκόπηση των ερωτικό σκηνών έχει πολύ πλάκα. Και είναι και δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δαγκώνει τα χείλη του και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς λέει: «Γιατί το λες αυτό;» και τον Αντώνη Κανάκη να απαντά: «Αφήστε θα σας πω μετά, καλύτερα να μην το αναλύσουμε».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Σερβετάς συμπληρώνει: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ», αφού προηγουμένως έχει παρέμβει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κάνοντας μία χειρονομία μέσω της οποίας καλεί τον Κανάκη να συνεχίσει χωρίς να σχολιάσει.

-«Ναι, αλλά δεν ήξεραν τίποτα». 
Όχι ακριβώς. Σε εκπομπή του 2010 κάνουν ευθεία επίθεση σε #ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ για τα sex videos που κινηματογραφεί και ο ίδιος δαγκώνεται αμήχανα.

Οπότε σύντροφοι, στην επόμενη εκπομπή έχετε πολλά για τα οποία πρέπει να απολογηθείτε.

Το «χιούμορ» των Αρβύλα για τα sex tape


Νωρίτερα, όμως, οι παρουσιαστές δεν εμφανίζονται και τόσο ευαισθητοποιημένοι στην ιδέα διαρροής ενός sex tape με τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού, κάνοντας… πλάκα και αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο η όποια γυναίκα να μην συναινεί στη δημοσίευση των στιγμών αυτών.

Μερικές από τις φράσεις που ακούγονται ως σχολιασμός στο εν λόγω βίντεο:

«Για τον παρτενέρ σου δεν είμαστε σίγουροι, οι άλλοι όμως που θα την δουν σίγουρα θα έχουν αύξηση απόδοσης»
«Αυτό σημαίνει πως του άρεσε. Πρόσεξε όμως μην του άρεσε τόσο πολύ ώστε να το κυκλοφορήσει στα περίπτερα»
«Τι σε νοιάζει κοπέλα μου, μπορεί να πέσεις στα δικά σου μάτια αλλά σίγουρα θα ανέβεις στα δικά μας»