Δριμύ κατηγορώ εναντίον του γιατρού που παρακολουθούσε τη γυναίκα του εξαπολύει ο σύζυγός της, κατηγορώντας τον για εγκληματικά λάθη που την οδήγησαν στον θάνατο από κοροναϊό.

Όπως καταγγέλλει, ο γιατρός επέμενε η γυναίκα να μην πάει στο νοσοκομείο και να χειριστεί την κατάσταση ο ίδιος. Τα πράγματα όμως πήραν γρήγορα εφιαλτική τροπή και η γυναίκα κατέληξε. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου, η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη.

Δεν είναι η πρώτη καταγγελία εις βάρος του συγκεκριμένου γιατρού, ο οποίος ακολουθούσε τη δική του μεθοδολογία από το ξεκίνημα της πανδημίας, με «αναλύσεις» κατά των εμβολίων που δυστυχώς έβαλαν σε περιπέτεια πολλούς ασθενείς.

Ο θάνατος της 60χρονης ήταν ο ασκός του Αιόλου που άνοιξε για γιατρό της πόλης, ο οποίος φέρεται να τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο νοσοκομείο παρότι η κατάστασή της επιβαρύνονταν καθημερινά. Η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν με τρόπο αντιεπιστημονικό κατά του εμβολίου του κορονοϊού.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του, του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο. Ο εν λόγω μάλιστα γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την κρατούσε στο σπίτι.

Την ημέρα που η γυναίκα αποφάσισε να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός την επισκέφθηκε δύο φορές κατ’ οίκον.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο εισαγγελέας Βόλου έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του γιατρού περί εμβολιασμού, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.