Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει, όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο, αφού έγινε γνωστό πως δημοσίευε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Μάλιστα, αυτό ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι.

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την εισαγγελική εντολή. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, ο παρουσιαστής κατέβηκε από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες, Θεσσαλονίκης και μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Ο πρώην παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα του Star, μετά την εισαγγελική εντολή για έρευνα σχετικά με ανάρτηση και άλλων βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του.

Σημειώνεται πως η σωρεία καταγγελιών για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου εις βάρος και άλλων γυναικών, απασχολεί και τον εισαγγελέα Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης, ο οποίος κάνει έρευνα για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με πορνογραφικό υλικό από τον παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό μέσο GRTimes.gr, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς ο πρώην παρουσιαστής ερευνάται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Τέλος, η έρευνα ανατέθηκε στην υποδιεύθυνση Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.