Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει, όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς έγινε γνωστό πως δημοσίευσε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Μάλιστα, αυτό ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι.

Αυτή είναι η νομική απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, το 2019, στη μήνυση της πρώην συντρόφου, σύμφωνα με το Star: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία, όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας».

Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου το 2021

Ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω ζητήματος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως «έκανα μια απαράδεκτη πράξη», ζητώντας συγγνώμη.

Την πρώτη του δήλωση, μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως εις βάρος του για τη δημοσιοποίηση revenge porn, έκανε, πριν από δύο ημέρες, ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στην οποία δήλωσε τα εξής: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως, χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Τι απάντησε η πρώην σύντροφός του

Δεν δέχεται τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δήλωσε η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή. Mάλιστα, η 30χρονη, η οποία έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του για διακίνηση υλικού από προσωπικές τους στιγμές, μίλησε στον Alpha.

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το πώς κατάλαβε ότι υπήρχαν βίντεο με εκείνη στο Διαδίκτυο, φανέρωσε πως «μια γνωστή μου με είδε και με αναγνώρισε, επειδή της είχα πει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο. Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

Επίσης, η 30χρονη ανέφερε πως: «τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος ήταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», σημειώνοντας πως «εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».