Σχεδιο_χωρις_τιτλο_5
Ελλάδα

Σοκάρουν μαρτυρίες θυμάτων του Revenge porn – «Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου» (Βίντεο)

Τι περιγράφει στο LIVE NEWS

Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία έφτασε η 24χρονη σήμερα Χριστίνα όταν ανακάλυψε ότι πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

«Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί»

Όπως περιγράφει στο LIVE NEWS, ένιωθε δακτυλοδεικτούμενη ακόμα και με άτομα που δεν είχαν ιδέα για το τι είχε συμβεί, ενώ δεχόταν ακόμα και υβριστικά μηνύματα από αγνώστους.

«Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Ας μη μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δε με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα».

«Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στο κακό»

«Το θέμα είναι ότι εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω», αναφέρει στη συνέχεια και προσθέτει: 

«Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 2 χρόνια». 

«Κάποιους μήνες πριν χωρίσουμε, το άτομο αυτό μου είχε ζητήσει να βγάλουμε κάποια βίντεο, προσωπικές μας στιγμές. Εγώ εντελώς ‘τυφλωμένη’ και πολύ ερωτευμένη δυστυχώς δέχθηκα. Δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δυστυχώς».

Το ζευγάρι χώρισε χωρίς εντάσεις, ωστόσο…


«Έναν μήνα μετά τον χωρισμό, μου στέλνει ένας γνωστός μου μήνυμα στα social και μου λέει ‘το ξέρεις ότι έχω ένα βίντεο που φαίνεται ό,τι κάνεις την σεξουαλική σου πράξη με αυτόν τον άνθρωπο;’ Το ξέρεις ότι αυτό το βίντεο το έχουν δει 200 και 300 άτομα εκεί που μένεις; Το έχουν δει όλοι».

Η κοπέλα άρχισε να στέλνει μηνύματα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ενημερώνοντας ότι δεν έχει δημοσιευθεί με τη συναίνεσή της.

«Είχε διαρρεύσει παντού, το είχε στείλει παντού, είχε κυκλοφορήσει παντού. Από χέρι σε χέρι, από κινητό σε κινητό. Είχε διαρρεύσει παντού».

Ό,τι έχει δει το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας μάλιστα, την κυνηγά ακόμα και τώρα.

«Όπου πήγαινα για δουλειά, έπιαναν τον εργοδότη μου και του έλεγαν: ‘Ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Έχει κάνει αυτό, αυτό και αυτό’. Και ακόμα και τώρα που είμαι σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο και σπουδαίο, στέλνουν μηνύματα μέχρι και γυναίκες και του λένε ξέρεις ποια είναι αυτή που έχεις πάρει για δουλειά; Και του έστελναν τα βίντεο».

«Εμένα αυτό μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ στη ζωή μου και δεν ξέρω πως κατάφερα και επέζησα από όλο αυτό», λέει η Χριστίνα.