Στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter συνεχίζει να φιγουράρει το hashtag #radioarvyla και #σταθης_παναγιωτόπουλος, μετά την κατηγορία εναντίον του ότι ανήρτησε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες προσωπικές στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πρόκειται για 3 βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες, την ύπαρξη των οποίων η καταγγέλλουσα φέρεται να έμαθε τυχαία, ενώ όπως υποστηρίζει, ο παρουσιαστής έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

Οι χρήστες του διαδικτύου, ακούγοντας την πρώτη ανακοίνωση του δημοσιογράφου, στην οποία αναφέρει πως έκανε ό,τι έκανε σε μία κακή συγκυρία για τη ζωή του, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν είχε σκοπό να κάνει ζημιά σε κανέναν, εξαγριώθηκαν.

Η οργή τους για τις δηλώσεις του είναι εμφανής, ενώ δεν είναι λίγα τα tweets που στοχοποιούν τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι χθες τόνισαν πως δεν γνώριζαν τίποτα για την δικαστική υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής στην ανακοίνωσή του όχι μόνο παραδέχεται την πράξη του, ότι δηλαδή έκανε revenge porn στην πρώην σύντροφό του, λέγοντας πως το έκανε σε μία κακή συγκρυρία της ζωής του, αλλά τονίζει πως δεν είχε σκοπό να ζημιώσει κανέναν, παρά το γεγονός πως βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια σε δικαστική διαμάχη με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Δείτε τις αντιδράσεις στο διαδικτύο: