Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο της εξελίξεις της υπόθεσης της «απαγωγής» του γυμνασιάρχη στην Πιερία από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Οι ίδιοι παρουσιάζονται στα social media ως «φιλότεχνοι», προφανώς σε μια προσπάθεια να μην κατεβεί το γεμάτο παραλογισμούς προφίλ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 40 έως 75 ετών, για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, είναι αγρότες, άνεργοι, ένας απόστρατος αστυνομικός, μία δασκάλα χορού, ένας μαρμοροτεχνίτης και άλλοι, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

θεματο

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται εννέα άνδρες και δύο γυναίκες, μια 49χρονη από την Πιερία και μία 54χρονη από την Ημαθία.

Από τους εννέα άνδρες, οι τέσσερις είναι από την Πιερία, δύο από την Ημαθία και οι υπόλοιποι από την Αττική, τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, στο οποίο προσήλθαν σήμερα το πρωί και επιτέθηκαν άγρια στον γυμνασιάρχη, προβαίνοντας στον ακραίο παραλογισμό να του περάσουν χειροπέδες και να τον απαγάγουν, λέγοντας ότι θα τον συλλάβουν και θα τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα. 

δμ

Και οι 11 έχουν συλληφθεί, σε βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη και αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

ψξδψνοδιψν

Οι αναρτήσεις τους στον λογαριασμό στο Facebook «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Εαρ», τον οποίο διαχειρίζεται η δασκάλα χορού, προδίδουν και τον παραλογισμό τους.