Δεν τα κατάφερε τελικά η 29χρονη γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη, η οποία φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της. Η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη με τη ζωή εντός του νοσοκομείου που νοσηλευόταν ενώ τα τοπικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει αρχικά ότι η ίδια είχε πέσει από τη σκάλα.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ζούσε με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στην περιοχή της Άβαντος. Η 29χρονη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον επίσης νεαρής ηλικίας σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κοροναϊό νοσηλευόταν στην αντίστοιχη ΜΕΘ.

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το thrakinea.gr, αναφέρθηκε πως η νεαρή κοπέλα είχε πέσει από τη σκάλα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα radioevros.gr, δυστυχώς η άτυχη νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Για τα αίτια του θανάτου αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Δείτε το σχετικό βίντεο (3:45)


Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα.

16η γυναικοκτονία στη χώρα μας

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μόνο μέσα το 2021, ένα πραγματικά σοκαριστικό νούμερο. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη γυναικοκτονία έγινε στη Λακωνία όταν ο σύζυγος έπνιξε τη γυναίκα του ενώ εκείνη κοιμόταν, την ώρα που τα παιδιά τους ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Ο δράστης αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, μετά από προθεσμία που πήρε.