Νίκησε τον κοροναϊό ο Βασίλης Λεβέντης και από την Πέμπτη έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Βάρη, μετά από 75 ημέρες νοσηλείας στον «Ευαγγελισμό»

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σπίτι του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Στο βίντεο του Star φαίνεται καταβεβλημένος, ενώ οι πληροφορίες του σταθμού αναφέρουν ότι ο κ. Λεβέντης έχασε περισσότερα από 20 κιλά λόγω της περιπέτειάς του με τον κοροναϊό.

Ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, μετά το εξιτήριο δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1: «Μυοσκελετικά είναι πάρα πολύ αδύνατος ο οργανισμός του, δεν μπορεί εύκολα να σταθεί στα πόδια του, δεν μπορεί εύκολα να περπατήσει, έχει αδυνατίσει οπότε μπορεί νοητικά να είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο επικοινωνίας με τον κόσμο το σώμα όμως δεν μπορεί να ακολουθήσει. Όλα έχουν αποκατασταθεί εκτός από το μυοσκελετικό του, οι μύες του έχουν αδυνατίσει πάρα πολύ και είναι απόλυτα λογικό γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι σε ένα κρεβάτι γύρω στους 2,5 μήνες, καταλαβαίνετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσει να επανέλθει στο 100%». 

Ερωτηθείς για ποιο λόγο δεν είχε εμβολιαστεί, απάντησε: «Γιατί είχε υποκείμενα νοσήματα. Δεν ήταν αντι-εμβολιαστής ποτέ, ίσα-ίσα που είχε κάνει και σχετικό βίντεο προτροπής του κόσμου να εμβολιαστει. Έχει ζαχαρώδη διαβήτη, έχει νεφρική ανεπάρκεια, προέκυψε και στεφανιαία νόσος μέσα στο νοσοκομείο όσο ήταν και στην ουσία φοβότανε και το παρέτεινε όσο μπορούσε τον εμβολιασμό».

Και πρόσθεσε: «Και αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στον κόσμο, μην το παρατείνουν, μη φοβούνται αν έχουν από τους γιατρούς το Ok και την προτροπή να εμβολιστούν, να εμβολιαστούν. Αν ο πατέρας μου ήταν εμβολιασμένος θεωρώ ότι κατά 90% δεν θα είχε περάσει αυτή την περιπέτεια υγείας, και δεν θα ζούσαμε και όλο αυτό τον Γολγοθά που έχουμε να ανέβουμε γιατί τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος μεγάλης περιπέτειας που έχει να κάνει με την αποκατάστασή του».