Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται η Βρετανίδα, η οποία φέρεται να είναι επικεφαλής του «υπουργείου Θεραπειών» στη Αράχωβα

araxoba
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε την 49χρονη «υπουργό θεραπειών», η οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή. Η αναστολή της ποινής θα έχει ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η κατηγορούμενη εντός των επόμενων τριών ημερών θα κατεβάσει όλες τις πινακίδες από το «υπουργείο Θεραπειών» και θα βάλει λουκέτο στην επιχείρηση. Ταυτόχρονα, της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ, ενώ σημειώνεται πως νωρίτερα διενήργησαν ελέγχους κλιμάκια της αστυνομίας, της εφορίας αλλά και της Επιθεώρησης Εργασίας.


Οι άνθρωποι αυτοί υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κοροναϊός, πραγματοποιούσαν covid tests χρησιμοποιώντας σκευάσματα από… ρίγανη, ότι στο «υπουργείο» ήταν απαραίτητο να μη φορούν οι πελάτες μάσκα, ότι οι συναλλαγές γίνονται με… πέτρες και βότσαλα και ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία δικαιοδοσία επάνω τους. Η 49χρονη Βρετανίδα, η οποία συνελήφθη στην Αράχωβα, για απείθεια, καθώς αρνήθηκε να επιδείξει στις αρχές την ταυτότητά της, αλλά και για μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

7 «υπουργεία» σε όλη την Ελλάδα 

Σύμφωνα με τον Alpha, η 49χρονη Βρετανίδα μένει στην περιοχή της Αράχωβας τα τελευταία δύο χρόνια. Η… υπουργός όταν κυκλοφορεί έξω φοράει επίσημο ένδυμα. «Είναι το επίσημο ένδυμά μου σαν υπουργός όταν κυκλοφορώ έξω στην αποικιοκρατία, γιατί το συμπαντικό δίκαιο επικρατεί των υπολοίπων».

Σύμφωνα με ττην Βρετανίδα, υπάρχουν άλλα 6 υπουργεία σε όλη την Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αθήνα, στην Ικαρία και τη Σάμο.

Μάλιστα, σε βίντεο που παρουσίασε ο σταθμός, διακρίνεται η «υπουργός» να βρίσκεται στο βουνό και να λέει: «γεια σας, είμαι η υπουργός και είμαι εδώ για να εντοπίσω το αντίδοτο του κορωνοϊού».
pourgos
«Κυκλοφόρησε εδώ στην κορυφή του Παρνασσού», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια μπαίνει σε ένα βανάκι, το οποίο χαρακτηρίζει «ερευνητικό κέντρο» και υποδύεται την ερευνητή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι ζητούσε χορηγίες για την στήριξη της προσπάθειάς της και, όπως φαίνεται, είχε καταφέρει… να πείσει κάποιους.