Δεν έχει τέλος ο πόνος στη Λαμία μετά τον αδόκητο χαμό της μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου, που το γλυκό χαμόγελό της «έσβησε» το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σήμερα Τρίτη (07/12/21) στις 11:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά, που «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Λουλούδια και μηνύματα στο θρανίο της

Το πρωί της Δευτέρας οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές της στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας άφησαν στο θρανίο της λουλούδια και έγραψαν μηνύματα για την αδικοχαμένη Κυριακή (Κέλλυ).

“Καλό Ταξίδι Κυριακή”, “Καλό παράδεισο…”, “…θα σε θυμόμαστε για πάντα”, “…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ” είναι μερικά μόνο από τα συγκλονιστικά μηνύματα των συμμαθητών της.

Δείτε την εικόνα

θρανιον_Κελλυς