Να βρεθεί η σορός του παιδιού της και να λάμψει η αλήθεια γρήγορα, ζήτησε σήμερα η μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο αδικοχαμένος φοιτητής τον Αύγουστο του 2012 είχε πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας και έκτοτε η μητέρα του, Βαρβάρα Θεοδωράκη, αναζητεί την πλήρη αλήθεια γύρω από τις συνθήκες που έχασε τον γιο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δικογραφία, παρά την καταδίκη του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης σε ισόβια από το Εφετείο, παραμένει ανοιχτή στο πλαίσιο ανάκρισης καθώς ερευνάται και η συμμετοχή και εννέα ακόμη προσώπων στο στυγερό αυτό έγκλημα. Την απόφαση για έρευνα περί εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση είχε λάβει το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Η κ. Θεοδωράκη κατάθεσε σήμερα στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που διεξάγει η αρμόδια ανακρίτρια. «Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας παράλληλα να βρεθεί ό, τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.