Μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας, κηδεύτηκε η Παρθένα Κουτμερίδoυ, κόρη του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε την ζωή της από επιπλοκές του κορονοϊού.

Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία, ο πατέρας της 38χρονης και πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, ο σύζυγός της αλλά και ο αδερφός της, που πριν από λίγες μέρες είχε τρέξει στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας και είχε αφιερώσει το μετάλλιο που κέρδισε στην ίδια που έδινε μάχη με τον κορονοϊό και στο παιδί της, που μόλις είχε έρθει στον κόσμο.





Συγκλόνισε ο αδελφός της

Ο αδερφός της, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι στην αρχή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα κ το πλήρωσε με την ζωή της.

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

«Με ένα σφίξιμο στο στομάχι, με τα μάτια δακρυσμένα και με το κεφάλι σκυφτό αποχαιρετούμε μια συντοπίτισσα μας που έφυγε πρόωρα, αδόκητα και άδικα από τη ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τον αδόκητο χαμό της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Σερρών.