Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Πέλλας ο θάνατος του 29χρονου που είχε μείνει ανεμβολίαστος εξαιτίας του σοβαρού εκ γενετής προβλήματος που αντιμετώπιζε στο ανοσοποιητικό του σύστημα, το οποίο δεν του επέτρεπε να εμβολιαστεί, αν και ο ίδιος το επιθυμούσε διακαώς.

Συγγενείς του μίλησαν στην εκπομπή Live News του Mega για τον χαμό του. Όπως είπαν, ο γιατρός του ήταν αυτός που του συνέστησε, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε, να μην εμβολιαστεί.

«Ήθελε το παιδί να εμβολιαστεί. Απλά στην πορεία δεν ξέρω τι έγινε. Δεν είχε τα κατάλληλα αντισώματα, δεν μπορούσε ο οργανισμός του να κρατήσει τα αντισώματα».



Ουδείς ωστόσο δεν περίμενε την τραγική κατάληξη. «Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι. Από το νοσοκομείο μάς έλεγαν ότι πήγαινε καλά αφού πήγαινε καλά τώρα τι έγινε και τι δεν έγινε».

Ο νεαρός κόλλησε κορoναϊό την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Αφού εκεί μπροστά μας έγινε. Ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο γιατί δεν το περιμέναμε. Σηκώθηκε η νύφη να πετάξει την ανθοδέσμη. Κι εκείνη την ώρα σηκώθηκε και ο Κωνσταντίνος και άρπαξε την ανθοδέσμη από την νύφη και τη χάρισε στην κοπέλα του. Και έσκυψε και μπροστά της».