Μετά την απολογία του, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ο όποιος σκότωσε τη γυναίκα του με 23 μαχαιριές, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο 49χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του.

Κατά την απολογία του στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης επανέλαβε όσα ισχυρίστηκε και προανακριτικά, δηλαδή ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη επειδή πίστευε πως τον απατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας διενεργήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά δεν προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε το ακαταλόγιστο όταν προχώρησε στο έγκλημα.

Ο 49χρονος αποκάλυψε το φόνο της γυναίκας του, όταν το βράδυ της Κυριακής όταν παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του, με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο, εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού που μετέβη στην οικία τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι ως όπλο του εγκλήματος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ατυχής γυναίκας προέκυψε ότι ο 49χρονος κατάφερε συνολικά 23 μαχαιριές στην 48χρονη σύζυγό του.

Η γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους. Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και στα άκρα.