Λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 49χρονος Αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παράλληλα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο 49χρονος αρνήθηκε αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται πως προέβη στην ειδεχθή αυτή πράξη καθώς πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Θυμίζουμε ότι ο γυναικοκτόνος, πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μαχαίρωσε 23 φορές, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Μετά τη στυγερή δολοφονία, μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου ομολόγησε τη δολοφονία και παραδόθηκε. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτήν την πράξη διότι πίστευε ότι τον απατούσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν και το κυνηγετικό μαχαίρι.