Ξεκινάει δημοπρασία αγάπης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στο πλευρό της γνωστοί αθλητές, όπως και οι ομάδες, προσφέροντας προσωπικά αντικείμενα με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να στηριχθεί έμπρακτα στον αγώνα που κάνει έπειτα από την εγκληματική επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα.

 Η δημοπρασία ξεκινάει σήμερα (15/11), μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com, η οποία αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα κρατήσει δύο εβδομάδες.

 Είναι δεδομένο ότι θα δημοπρατηθούν φανέλα του Γιάννη Μπουρούση από την Μπασκόνια και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, φανέλα του Νίκου Ζήση από την ΑΕΚ, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ, ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον θρύλο του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

 Tο Charity Idols είναι φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εδρεύει στα Χανιά. Η αρχή έγινε το 2014 και έκτοτε συνεχίζει να προσφέρει. Πρόεδρος και υπεύθυνος είναι ο Κυριαζής Γεώργιος.


Το charity idols μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com διενεργεί δημοπρασίες με αθλητικά αντικείμενα υπογεγραμμένα από αθλητές κυρίως και τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν σε ανθρώπους και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Οι δημοπρασίες έχουν διάρκεια 7 ημερών.

 Το charityidols από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για αυτούς τους σκοπούς και έως τώρα έχουν δημοπρατηθεί πάνω από 4000 αντικείμενα. Τον Φεβρουάριο του 2019 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ για την προσφορά του. Πολλοί διάσημοι αθλητές στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

Πηγή:www.sport-fm.gr