Τη μετακίνησή της από το γραφείο όπου εργαζόταν, σε σχολείο στην περιοχή της Λάρισας, υπέγραψε ο προϊστάμενός της τον οποίο καταγγέλλει για βιασμό η 44χρονη εκπαιδευτικός.

Η κοινοποίηση της σχετικής απόφασης έγινε μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας που έχει προκαλέσει σάλο. Την ίδια ώρα, ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολου Τζαμαλή, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει γενετικό υλικό του καταγγελλόμενου στο φόρεμα, το οποίο φορούσε η 44χρονη την επίμαχη νύχτα.

Ήδη πάντως η πλευρά της καταγγέλλουσας έχει αποστείλει το φόρεμα σε ειδικευμένο ιδιωτικό εργαστήριο, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη σπερματικών υγρών. Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δικηγόρος της 44χρονης κ. Θωμάς Παπαλιάγκας, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται από πλευράς υπουργείου Παιδείας σχετικά με την εκκίνηση της προαναγγελθείσας από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως πειθαρχικής προκαταρκτικής διαδικασίας. Παράλληλα καταγγέλλει «προσπάθεια κατατρομοκράτησης» από την πλευρά του εγκαλούμενου μέσω απειλών για μηνύσεις και αγωγές.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ