Για μία γυναίκα «που δεν έχει όρια και συστολές και κατασκευάζει τα πιο ευφάνταστα σενάρια» μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του θύματος της επίθεσης από την 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης.

Συγκεκριμένα και με αφορμή τη σημερινή απολογία της Τσέλο, ο κ. Αλεξανδράκης υπογράμμισε πως η δράστιδα «είναι ευρηματική, ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους» και χαρακτήρισε «μπούρδες» όσα ισχυρίστηκε η ίδια μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αναφορικά με την πορεία της υγείας του εντολέα του, ο κ. Αλεξανδράκης τόνισε πως υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία κράτησε 8 ώρες, σημειώνοντας πως η μία σφαίρα, που πήγε στο θώρακα, ήταν ακίνδυνη. Ωστόσο μια άλλη προσέβαλε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί, είπε, πως χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την επέμβαση και είναι πιθανό σήμερα να βγει από την Εντατική.

Ακόμη, ο δικηγόρος του 68χρονου οφθαλμίατρου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι η 12χρονη κόρη της την αφόπλισε. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «αντέδρασε και χτύπησε το χέρι της», συμπληρώνοντας πως η δράστιδα προσπάθησε να πάρει το παιδί, αλλά εκείνο έφυγε από τα χέρια της. «Έπεσε πάνω στο σώμα του πατέρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και τον προστάτευσε», δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης.

Τέλος, αποκάλυψε απειλές κατά της ζωής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, δικηγόρος στον οποίο η 49χρονη μίλησε για να του ζητήσει να αναλάβει την υπεράσπισή της (αλλά ο ίδιος αρνήθηκε), φέρεται να του είπε πως «μόλις βγει έξω οι επόμενες σφαίρες θα είναι για τον κ. Αλεξανδράκη». Τις απειλές, που επανέλαβε τρεις φορές, μετέφερε ο συνάδελφος του στον ίδιο.