Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
nosokomeio_covid
Ελλάδα

Σοκ σε κλινική covid στη Λαμία: 52χρονη ασθενής αρνήτρια έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους με τον σταυρό και το Ευαγγέλιο στο χέρι

Η γυναίκα είναι νοσηλεύτρια και βρισκόταν σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όταν μία 52χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, βγήκε γυμνή στον διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο.

Η 52χρονη επιτέθηκε στο νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και στους ασθενείς.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, η 52χρονη ασθενής με κοροναϊό είναι νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, ενώ παράλληλα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Όμως χθες το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε τελείως, καθώς η γυναίκα, εκδήλωσε αυτήν την ανέλπιστη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της, ο οποίος νόσησε επίσης από κοροναϊό, νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα.

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική.

Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται.