Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 39χρονος στο Βόλο, ο οποίος δολοφόνησε με περισσότερες από 40 μαχαιριές την 75χρονη νονά του μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Ειδικότερα, ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος μετέβη στα δικαστήρια κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία, όπως αναφέρει ο τοπικός ιστότοπος taxydromos.gr. Την ίδια στιγμή, δεχόμενως ερωτήσεις για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη, δεν θέλησε να απαντήσει.

Επισημαίνεται ότι το πρωί της Τρίτης έγινε η κηδεία της 75χρονης, με το κλίμα να είναι έκρυθμο στην εξόδιο ακολουθία, καθώς επικρατούσε οργή και οδύνη για τον άδικο χαμό της. 





«Ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα»

Ο κατηγορούμενος, αφού ομολόγησε το στυγερό έγκλημα περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου πώς σκότωσε με 42 μαχαιριές την νονά του. Συγκεκριμένα, στην αρχή της περιγραφής του υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν δολοφόνησε την γυναίκα, καθώς δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε. «Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω».

Μετά το φονικό, ο 39χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς φρόντισε να καθαρίσει και να σφουγγαρίσει τα πάντα στο σπίτι ώστε να μην υπάρχουν ίχνη της δολοφονίας που είχε κάνει.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο 39χρονος είχε υποδείξει με τηλεφώνημα που έκανε σε γνωστό του αστυνομικό ότι τύλιξε και μετέφερε τη δολοφονημένη γυναίκα σε μια από τις αποθήκες που βρίσκονταν στο υπόγειο της πολυκατοικίας.