Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε καταμεσής του δρόμου στο χωριό Ζαρουχλέικα στην Πάτρα, με αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr, παρ'ολίγον να αποβεί μοιραία η συνάντηση τεσσάρων ανδρών έξω από κρεοπωλείο για έναν 36χρονο, που δέχθηκε χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι. Οι άνδρες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, ο δράστης ηλικίας 29 ετών μαζί με φίλο του κινούνταν στην περιοχή, όταν «έπεσαν» πάνω στο θύμα που συνοδευόταν από συγγενικό του πρόσωπο. Κάτω από -ακόμη-αδιευκρίνιστες συνθήκες τα αίματα άναψαν και τότε ο 29χρονος δεν δίστασε με τη χρήση λοστού να κινηθεί απειλητικά κατά του 36χρονου τραυματίζοντας τον στο κεφάλι. Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία αποχώρησε.

Στην προσαγωγή και των τεσσάρων προχώρησαν οι αστυνομικοί. Πρόκειται για το δεύτερο συμβάν που σημειώνεται σε διάστημα περίπου 20 ημερών, καθώς οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου είχαν πιαστεί και πάλι στα χέρια σε άλλη συνοικία στη νότια πλευρά της Πάτρας. Αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία που πυροδοτεί την έκρηξη μεταξύ των νεαρών, που, απ’ ό,τι φαίνεται, όπου βρεθούν και όπου σταθούν δεν διστάζουν να λογαριαστούν.