Για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του, συνελήφθη 34χρονος προπονητής τένιςΟ προπονητής που κατά πληροφορίες διατηρεί σχολή τένις στα δυτικά προάστια, κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων», όταν τα θύματα ήταν σε ηλικία 14 και 15 ετών (σήμερα είναι 17 και 18 ετών αντίστοιχα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Η αποκάλυψη έγινε γνωστή όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, σημειώνοντας παράλληλα ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή.

Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αύριο στον ανακριτή. 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.