γυναικοκτονια_ιεραπετρα
Ελλάδα

Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη της Νεκταρίας - «Έσφαξα τη μάνα σου» της είπε ο 54χρονος γυναικοκτόνος

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και είχα κάνει μήνυση γι' αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο» , είπε η κόρη της

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

«Την ημέρα του φόνου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: έσφαξα τη μάνα σου», δήλωσε η κόρη της 48χρονης Νεκταρίας και του 54χρονου γυναικοκτόνου, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην εκπομπή το «Πρωινό» και σημείωσε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και είχα κάνει μήνυση γι' αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μία εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι ώστε να βγει στο τέλος τρελός».

Επίσης, τόνισε πως το προηγούμενο βράδυ: «Μάς μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε, σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με τη μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου, με πήρε τηλέφωνο και είπε: έσφαξα τη μάνα σου».

Η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του

Το βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «Live News», με τις φρικαλέες σκηνές από  τη στιγμή του εγκλήματος στην Κρήτη, εξακολουθεί να συγκλονίζει.

Όπως είπε στο «Live News» η δικηγόρος του 54χρονου: «Έχει επικοινωνία σίγουρα με τον μεγαλύτερο γιο του, δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία με τα άλλα παιδιά», και σημείωσε πως: «Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Νεκταρία απουσίαζε από το σπίτι και δεν τους επισκεπτόταν συχνά».

Πάντως, θέλησε να τονίσει πως: «Δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δολοφονία», συμπληρώνοντας πως: «Είδα έναν απολύτως σοκαρισμένο άνθρωπο, δεν μπορώ να κρίνω πώς ήταν πριν. Φυσικά και σοκαρίστηκα, αλλά πολύ γρήγορα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου».