Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 47χρονο διανομέα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε το grtimes.gr, φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο του 21χρονου να περνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου από το αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα με τον ντελιβερά. Στο υλικό από κάμερα ασφαλείας προβάλλονται τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία παράσυρση του ντελιβερά.

Από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγο πριν περνούσαν πεζοί, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.


Όπως δείχνει το βίντεο, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.
minima
Την ίδια στιγμή, συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου διανομέα, που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. «Καλό παράδεισο, ο Θεός να σε αναπαύσει», λέει ένα από τα μηνύματα που βρίσκονται εκεί…
deliveras