Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας της άτυχης νεαρής μητέρας Καρολάιν από τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Έτσι, έρχονται δυο φωτογραφίες ντοκουμέντο στο φως της δημοσιότητας από την μαύρη μέρα της δολοφονίας της 20χρονης στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, η βιτρίνα πίσω από τη δολοφονία τις οποίες παρουσίασε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News.

photo-glykanera-2048x1090

«Η πρώτη είναι μια από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού το οποίο το έχει κρεμάσει στα σκαλιά στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Και συνέχισε: «Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους προκειμένου όπως κατέθεσε και ανέφερε στην απολογία τους τους αστυνομικούς: Το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές το σπίτι οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί. Σκότωσε το σκυλί στην προσπάθεια του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος ο συνάδελφος του ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε το σκύλο του».

Τέλος, ο κ. Λαμπρόπουλος σχολίασε τα λεγόμενα του συζυγοκτόνου, ο οποίος τότε είχε υποστηρίξει ότι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί είδε τη γυναίκα του, ενώ από τη φωτογραφία διακρίνεται μία μικρή απόσταση από τη θέση που βρισκόταν μέχρι το κρεβάτι, λίγα εκατοστά, σχολίασε ο αστυνομικός συντάκτης.

glyka-nera-fotografia-1200x686

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η φωτογραφία αυτή η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της σήμανσης είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται .. η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητα τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικέιμενα και στην άκρη το κρεβάτι».