Επίθεση στον Τάσο Ξιάρχο για την απρέπειά του να λοιδωρήσει μια νεαρή κοπέλα που βρισκόταν δίπλα του για τα παραπανίσια κιλά της, εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης γράφει πως «ένας 'κύριος' influencer υποτίθεται έκανε κάτι πραγματικά χυδαίο έναντι μίας άγνωστης του διπλανής κυρίας», αναφερόμενος στον Τάσο Ξιάρχο συνεχίζοντας ωστόσο με αναφορά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν όμως ο ίδιος εξύβριζε τον Πρωθυπουργό όλο το ψευτοπροοδευτικό TL τον θεωρούσε χαριτωμένο», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης συμπληρώνοντας δε πως «πρέπει να μπει ένα φρένο στη χυδαιότητα του Διαδικτύου. Είναι πλέον τοξική».



Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι ο Τάσος Ξιάρχο είχε δημοσιεύσει βίντεο στο TikTok στο οποίο έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν σε τρεις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, γεγονός που είχε... αναστατώσει τις διακοπές του χορογράφου.

Από το Ρέθυμνο όπου βρισκόταν ανέβασε ένα χυδαίο βίντεο που γύρισε μαζί με φίλους του, στο οποίο έβριζε με απρεπείς εκφράσεις τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο προσωπικός του λογαριασμός στο instagram έκλεισε, μετά το εν λόγω βίντεο ωστόσο, ο χορογράφος έφτιαξε καινούργιο λογαριασμό μέσω του οποίου συνέχισε τις χυδαίες επιθέσεις στον πρωθυπουργό.