Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στην Ιεράπετρα με θύμα την 48χρονη Νεκταρία.

Μόλις εχθές ο γυναικοκτόνος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ο 54χρονος θα κρατηθεί μέχρι την Τρίτη, όπου και οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Νεάπολη για να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια στιγμή, σε κλίμα βαθιά οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσσαρά, τον τόπο καταγωγής της, με όλους όσους την αγαπήσανε να είναι εκεί για να τη συντροφεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Τη σκότωσε γιατί...συνέχισε τη ζωή της 

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 54χρονο ήταν ότι η Νεκταρία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της. Το τι όπλισε το χέρι του ωστόσο θα το αποκαλύψει ο ίδιος στην απολογία του. Σε αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, αποτυπώνονται οι κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Το βίντεο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη, διασχίζοντας έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρ'όλα αυτά, ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Απειλούσε από καιρό να τη σκοτώσει

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στην Ιεράπετρα, καθώς, μετά την παράδοση του 54χρονου δράστη, αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει.

Μάλιστα την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».