Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη φρικτή δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας, που κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Σύμφωνα με μαρτυρία πολύ κοντινού προσώπου της άτυχης γυναίκας, πράγματι είχε απευθυνθεί στις Αρχές της περιοχής και είχε καταγγείλει ότι ο 54χρονος απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες

Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ η κοντινή φίλη του θύματος, η αστυνομία δεν προχώρησε σε κάποια ενέργεια για να βοηθήσει την 48χρονη που είχε αναφέρει την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωνε.

«Κανένας δεν νομίζω ότι έπεσε από τα σύννεφα. Ούτε από τους συναδέρφους, ούτε από τους φίλους, ούτε από τους κολλητούς. Η ίδια μας είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε πάει στην αστυνομία. Παλαιότερα μάλιστα είχε πάει κι άλλο μέλος της οικογένειας στην αστυνομία για την κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της» είπε η κοντινή φίλη της αδικοχαμένης γυναίκας.



Ωστόσο, η αστυνομική διεύθυνση της Κρήτης διαψεύδει ότι υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία. Παρόλα αυτά, ορισμένοι φορείς ετοιμάζουν διαδήλωση για το απόγευμα της Δευτέρας μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας.

«Είπε ότι απευθύνθηκε στην αστυνομία, αλλά δυστυχώς της είπαν ότι θα έπρεπε η ίδια να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Δυστυχώς, η Νεκταρία δεν είναι εδώ για να μάθουμε τι είπε στην αστυνομία και αν τελικά αυτό γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων», ήταν τα λόγια της μάρτυρος.

Την ίδια στιγμή, το Star δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με τον γυναικοκτόνο τη στιγμή που κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε να αυτοκτονήσει, πριν τελικά παραδοθεί στις αρχές.



Σημειώνεται ότι ο 54χρονος άντρας θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί.