Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι, όπου μία γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας και στην προσπάθειά της να εμποδίσει τους δράστες από το να διαφύγουν, «κρεμάστηκε» από το καπό του αυτοκινήτου τους σε μια σκηνή που θύμιζε ταινία του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τέσσερις ληστές παρακολουθούσαν τη γυναίκα από την Κηφισιά, όπου εκείνη είχε μεταβεί για να επισκεφθεί υποκατάστημα τράπεζας. Το ανυποψίαστο θύμα κουβαλούσε στην τσάντα του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και, όταν έφτασε στο Μενίδι, οι δράστες την τράκαραν με το αυτοκίνητό τους έτσι ώστε να την αναγκάσουν να βγει από το όχημά της.

Της άρπαξαν την τσάντα - Κατάφεραν να ξεφύγουν

Στη συνέχεια της επιτέθηκαν και άρπαξαν την τσάντα της. Η γυναίκα, θέλοντας να τους εμποδίσει να διαφύγουν, ανέβηκε στο καπό του αμαξιού τους, ωστόσο εκείνοι έβαλαν μπροστά και έτρεχαν για τουλάχιστον 400 μέτρα με εκείνη «κρεμασμένη» από το καπό.

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση, μέχρι που τελικά το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο στην Πάρνηθα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται.