Συγκλονισμένη είναι όλη η χώρα και ειδικότερα η Κρήτη από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας, μητέρα 4 παιδιών που βρήκε τραγικό τέλος το πρωί της Παρασκευής (29/10) στην Ιεράπετρα από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την κατακρεούργησε μαχαιρώνοντας την οκτώ φορές. Τραγική φιγούρα και η μητέρα της άτυχης γυναίκας, μια 90χρονη, που της είπαν ότι η κόρη της «έφυγε» από παθολογικά αίτια.

Ο συζυγοκτόνος είχε προαναγγείλει το φονικό

Το ζευγάρι ζούσε χωριστά εδώ και λίγο καιρό με τον 54χρονο να μην μπορεί να το δεχθεί. Δεν δίσταζε μάλιστα να απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι θα το έκανε πράξη. «Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει. Η σύζυγός του είχε κάνει μια σχέση με κάποιον φίλο του τώρα τελευταία και το είχε μάθει. Εκεί αντέδρασε αυτός, εκεί δεν ήτανε καλά», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του δράστη.



Η σκηνή του φονικού σοκάρει

Με 8 μαχαιριές χθες το πρωί η άτυχη Νεκταρία βρίσκει τραγικό θάνατο στο χώρο του ξενοδοχείου όπου είχε πάει να κάνει δοκιμαστικό για δουλειά. .

Στις 7.30 το πρωί σταματάει με το αμάξι της στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει ο πρώην σύζυγος της με τη μηχανή και πέφτει πάνω της. Η γυναίκα σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει για να γλιτώσει. Αρχίζει να την κυνηγά και μόλις η 48χρονη φτάνει στις σκάλες στην πισίνα του ξενοδοχείου, την ακινητοποιεί. Με ένα μαχαίρι την χτυπά 8 φορές. Ο δράστης πάει να φύγει, όμως η μηχανή του δεν έπαιρνε μπροστά. Φεύγει με τα πόδια και πάει προς τον γκρεμό.

Τη σκηνή παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 48χρονη έχει πέσει νεκρή.

Η εικόνα που αντίκρισε ήταν σοκαριστική. Η 48χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος με τον δράστη να τρέχει προς τη θάλασσα, να ανεβαίνει πάνω στο βράχο και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Ο 54χρονος σύμφωνα με πληροφορίες πήρε τηλέφωνο τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας και του είπε: «Σκότωσα τη μάνα σας». Ήταν το πρώτο άτομο που έμαθε για την γυναικοκτονία και ήταν εκείνος που πήγε στο σημείο προσπαθώντας να πείσει τον πατέρα του να μην αυτοκτονήσει.

Ανιψιός του θύτη αποκάλυψε στο MEGA ότι τον παρακολουθούσε γιατρός και είχε πάει σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ο 54χρονος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και εξετάζεται από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.
Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα στο ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Θρήνος στην κηδεία της Νεκταρίας

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Μεσαρά από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι έφτασε η σορός της άτυχης 48χρονης στον τόπο της καταγωγής της, στον Αμπελούζο προκειμένου να τελεστεί η κηδεία, σύμφωνα με το cretapost.gr.



Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν εκεί για να πουν το «ύστατε χαίρε» στην αδικοχαμένη Νεκταρία ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στις 2 το μεσημέρι.

11