Σε κομβικό πρόσωπο αναδεικνύεται ο 14χρονος Ρομά ο οποίος παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, δηλώνοντας ότι εκείνος οδηγούσε το κλεμμένο όχημα τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του 18χρονου θύματος στα parapolitika.gr, έχουν βρεθεί δακτυλικά αποτυπώματα του 14χρονου στη θέση του οδηγού ενώ και η μητέρα του έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή ότι ο γιος της ήταν το εξαφανισμένο άτομο που αναζητούσε η Αστυνομία μετά το αιματηρό συμβάν.

1_2

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» δήλωσαν οι δικηγόροι Θ. Καμπαγιάννης, Γ. Καραγιάννη και Η. Γιαννόπουλος πριν από λίγο, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχαν οι γονείς και η οικογένεια του 18χρονου. Ωστόσο, όπως επανειλημμένα έχει πει ο συνήγορος των αστυνομικών Αλέξης Κούγιας, κανείς εκ των 7 κατηγορούμενων δεν έχει αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο, υπογραμμίζοντας ότι ο οδηγός ήταν πιο ψηλός και πιο εύσωμος.

2_3

Για τους λόγους αυτούς, την επόμενη εβδομάδα ο κατά δήλωση 14χρονος θα υποβληθεί σε τεστ DNA. Όσον δε για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους, η κ. Καραγιάννη ανέφερε, σε ερώτηση του parapolitika.gr, ότι δεν είναι δυνατόν να τους επιτραπεί, υπό τις παρούσες συνθήκες, να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους, στις εποχούμενες ομάδες.

thumbnail_1635510310506