Η σύσκεψη που κάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Κατά την διάρκειά της αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με το karatzova.

Έπειτα από την τοποθέτηση του κ. Τζαμτζή και την εισήγηση της Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας της περιφέρειας Πέλλας, η οποία περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες.

Όλοι διαπίστωσαν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων κορωναϊού στον Νομό Πέλλας.

Έτσι, και φέτος θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα.

Στη σύσκεψη του νομού συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Κατσάρα ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Έδεσσας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάντσης Δημήτριος ως εκπρόσωπος Δημάρχου Αλμωπίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ζέρζης Πέτρος, κ. Νουσηκύρου Άλκης, και ο εκπρόσωπος του κ. Βασιλειάδη Βασίλειου, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Λόγγος Ευάγγελος εκπροσωπώντας και τις 2 νοσοκομειακές μονάδες, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Καλούδης Στέργιος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Αγγελίδης Νίκος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Γερεμτζές Δημήτρης, η διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας της περιφέρειας Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Περδικάτσης Πέτρος.

Πού αλλού δε θα γίνουν παρελάσεις

Υπενθυμίζεται πως ούτε στην Ημαθία, ούτε στην Πιερία θα διεξαχθούν παρελάσεις, με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη να χαρακτηρίζει σωστή την εν λόγω απόφαση.