Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει με την Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η φρικτή δολοφονία της 20χρονης, με δράστη το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είχε απασχολήσει αρκετά την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Η ίδια είχε δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες της και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο, πριν η αστυνομία τον «δέσει» με το έγκλημα, ο ίδιος ομολογήσει και προφυλακιστεί.

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια 

Η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της, είχε καλεσμένη την Αγγελική Νικολούλη ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», την ερχόμενη Παρασκευή. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει τότε με τη δημοσιογράφο και της είχε ζητήσει να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση και την εξέλιξη των ερευνών.

«Όταν είχε παίξει η προτελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω “Βρε Αγγελική, πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι, αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις Aρχές… να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα» είπε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αποκάλυψε πως αυτό που την οδήγησε στο να σιγουρευτεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δράστης ήταν η έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποκάλυψη ενός μάρτυρα. Ακόμα, τόνισε πως τα μηνύματα που είδαμε να έχει ανταλλάξει μαζί του ήταν μόνο λίγα από αυτά που είχαν πει μεταξύ τους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time