Την πεποίθησή της ότι η Έφη Κακαράντζουλα δεν έχει μετανιώσει πραγματικά για τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε δηλώσεις της μετά τη διακοπή της δίκης το πρωί της Πέμπτης.

«Σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορημένη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη», είπε η κ. Παλιοσπύρου.

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Δέχεστε τη συγνώμη της;»

Ιωάννα: «Ευχαριστώ πολύ»

Την ίδια άποψη έχει και ο ένας εκ των δύο συνηγόρων , Νίκος Αλεξανδρής. «Για να είναι δεκτή η συγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε», είπε και χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Στόχος της Έφης Κακαράντζουλα ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα είπε από την πλευρά του ο έτερος των συνηγόρων του θύματος, Απόστολος Λύτρας.

«Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα», είπε χαρακτηριστικά.