Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από τον Μάη του 2020, τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η δίκη για την επίθεση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Έφτασε η ώρα λοιπόν, που ενάμιση χρόνο μετά η Έφη Καράντζουλα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το φρικαλέο έγκλημα που διέπραξε και κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη, η οποία προετοιμάζεται από το καλοκαίρι για αυτή την ημέρα μελετώντας τη δικογραφία, αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά μόνο να την τραυματίσει.

Για το λόγο αυτό, θα επιμείνει ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν λιγότερη από δύο λίτρα, που υποστηρίζει το θύμα και ο δικηγόρος του.

Επιπλέον, αναμένεται να επιμείνει σε τρία σημεία: ότι δεν είχε συνεργούς, ότι δεν προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πως δεν σχεδίαζε να της επιτεθεί ξανά.

Υπενθυμίζεται πως, το περασμένο Σάββατο (09.10.2021), πέρασε τέσσερις ώρες με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, εξετάζοντας από την αρχή όλη την υπόθεση και προετοιμάζοντας την απολογία της.

Σημειώνεται πως, η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της, οι οποίοι δεν θέλησαν να βρεθούν στο δικαστήριο και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η τελευταία φορά που την επισκέφθηκαν ήταν το καλοκαίρι, στις φυλακές της Θήβας, πριν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό για τη δίκη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο