Μια 30χρονη γυναίκα, που μόλις γέννησε δίδυμα, δίνει μάχη με τον κοροναϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας ,σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού ενημερωτικού μέσου lamiareport.gr..

Επίσης, η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί και τις τελευταίες μέρες της κύησής της μπήκε στο νοσοκομείο και άρχισε να δίνει μάχη με τον φονικό ιό του κοροναϊού.

Η 30χρονη ήταν θετική στον κοροναϊό, όπως και ο σύζυγός της, και λόγω της υποστήριξης που χρειάζονται συνήθως τα διδυμάκια, θα διακομιζόταν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου υπάρχει και ειδική μονάδα νεογνών.

Τα τελευταία δεν περίμεναν και οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής, αξιολόγησαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί πρώτα η γέννα.

Θετικά στον ιό και τα μωρά

Όταν η γυναίκα γέννησε, διαπιστώθηκε πως ήταν θετικά στον ιό και τα μωρά, επίσης. Έτσι, στη συνέχεια από την Παιδιατρική Κλινική ετοιμάστηκε η διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας.

Η μητέρα τους αντίστοιχα εισήχθη στην κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο σε δικό της δωμάτιο, για παρακολούθηση, καθώς όπως αναφέραμε είναι θετική στον κορoναϊό, και μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει με το καλό στο σπίτι της.