Αρνείται να κοιμηθεί στην κούνια της η μικρή Λυδία, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, που πέντε μήνες πριν είδε τη μητέρα της να δολοφονείται και μάλιστα «τοποθετήθηκε» πάνω στο άψυχο σώμα της σαν τμήμα της σκηνοθεσίας που είχε πλάσει ο συζυγοκτόνος πατέρας της, σύμφωνα με την «Daily Mail». Το κοριτσάκι που πλέον έμαθε να περπατάει κοντά στη γιαγιά και τον παππού του στην Αλόννησο «είναι καλά και γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα, όπως η μητέρα της», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο συνταξιούχος μηχανικός, Ντέιβιντ Κράουτς, στη βρετανική εφημερίδα.

Δε θέλει να κοιμάται μόνη της

«Δυστυχώς, παρότι έχει μια ωραία κούνια και ένα στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, αρνείται να κοιμηθεί μόνη», είπε ο 78χρονος παππούς της Λυδίας. «Κοιμάται με τη γιαγιά της Σούζαν στο παιδικό κρεβάτι της Καρολάιν, κάτω από την αφίσα του συγκροτήματος One Direction που λάτρευε η μαμά της. Περπατάει τώρα με σιγουριά, τρώει πολύ και γοητεύει όλους όσοι έρχονται σε επαφή μαζί της».

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος «πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται». Νονοί της μικρής θα είναι δύο κοντινά πρόσωπα της Καρολάιν που ζουν μόνιμα στο νησί.